Menu
0

Deze kaart verwijderen

Nog een cadeaubon...

Hoe werkt het?

Vul hierboven in welke cadeaubon(nen) je zou willen inwisselen voor geld, geef aan om welk bedrag het gaat en kies de geldigheid van de cadeaubon(nen). Bij bedragen tot 500 euro krijg je direct het bod te zien waarbij je kunt kiezen tussen uitbetaling in geld op je rekening óf uitbetaling in bol.com tegoed of in Zalando tegoed (hoger bedrag).

Na ontvangst van de cadeaubon(nen) betalen wij altijd uiterlijk de volgende werkdag uit. Dat geldt zowel voor de bank als voor de bol.com en Zalando uitbetaling.

Of een cadeaubon digitaal ingewisseld kan worden of dat wij de cadeaubon fysiek nodig hebben wordt duidelijk in het volgende scherm. Indien digitaal inwisselen mogelijk is dan krijg je automatisch de mogelijkheid om de cadeaubonnummers in te voeren én een foto van de cadeaubon te uploaden. Heb je een digitale cadeaubon? Kopieer en plak dan de unieke nummers in het daarvoor bestemde veld. Een foto uploaden is in dat geval niet nodig.

Heb je behoefte aan snelle uitbetaling, geef dit dan aan in het opmerkingenveld (in het volgende scherm). In de meeste gevallen kunnen wij binnen enkele uren de aanvraag afhandelen en uitbetalen. Wij betalen vanaf de Rabobank. Betalingen die wij voor 15:00 uur verwerken staan altijd voor 17:00 uur op de betreffende bankrekening. Dit geldt ook voor andere banken dan de Rabobank.

Bekend van: